Final de carieră? Adrian Mutu s-a accidentat la mâna cu care ține paharul de băutură

O nouă accidentare survenită în weekend îl poate ține pe tușă pe Adrian Mutu până la finalul sezonului. Aflat într-unul din cluburile ploieștene, atacantul Petrolului a alunecat pe două puștoaice și și-a luxat mâna dreaptă, cea cu care ține de obicei paharul. Deși inițial s-a crezut că este vorba de o accidentare ușoară, analizele medicale au arătat că este mult mai gravă față de cât se credea.

”Întreg ligamentul care susține mâna este distrus. Adrian a mai avut operații în acea zonă și nu s-a vindecat complet, că a mai avut accidentări în acea zonă, destul de expusă. Cel mai probabil, nu va mai putea bea cu dreapta niciodată”, a explicat, cu regret, medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu.

Medicii spun că acum Mutu este extrem de slăbit, abia de mai poate bate un chelner. ”A încercat să pleznească unul, a ieșit o mângâiere pe obraz care, dacă nu ar fi fost vorba de Adrian Mutu, s-ar fi interpretat greșit”. Cel mai probabil fotbalistul naționalei va fi nevoit să bea toată viața cu mâna stângă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 martie 2014 13:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult