În sfârșit o primă decizie de bun simț în fotbalul românesc. După finala Cupei de duminică, câștigată de FCSB cu 3-0, organizatorii partidei au hotărât să taxeze suplimentar toți spectatorii veniți să vadă stadionul National Arena, dar și echipa lui Gigi Becali.

fani_U_Cluj_finala_cupei.jpg ”Dacă  tot au asistat în tăcere la spectacolul din tribune oferit de suporterii U Cluj, e absolut normal să plătească”, spune unul dintre organizatori. ”Chiar dacă unii și-au trădat originile precare, fluierând în timpul spectacolului oferit de șepcile roșii, tot trebuie să plătească. Sunt de la țară, îi înțelegem, dar cu timpul poate reușim să-i educăm, să nu mai fluiere ca boii când cântă fanii U Cluj.”

Pe de altă parte, Gigi Becali a realizat că actualilor fani ai FCSB-ului le este la îndemână să ajungă la stadion doar duminica, așa că vrea să ceară federației ca de aici înainte toate meciurile echipei sale să se desfășoare duminica. ”În restul zilelor muncesc la câmp, dau la sapă sau merg cu animalele pe câmp și nu pot ajunge pe stadion”, a explicat Gigi Becali.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 02.06.2015 16:14 Sport

National Cinematografic