Finala Cupei! Fanii FCSB vor plăti bilet suplimentar pentru spectacolul din peluză al fanilor U Cluj

În sfârșit o primă decizie de bun simț în fotbalul românesc. După finala Cupei de duminică, câștigată de FCSB cu 3-0, organizatorii partidei au hotărât să taxeze suplimentar toți spectatorii veniți să vadă stadionul National Arena, dar și echipa lui Gigi Becali.

”Dacă  tot au asistat în tăcere la spectacolul din tribune oferit de suporterii U Cluj, e absolut normal să plătească”, spune unul dintre organizatori. ”Chiar dacă unii și-au trădat originile precare, fluierând în timpul spectacolului oferit de șepcile roșii, tot trebuie să plătească. Sunt de la țară, îi înțelegem, dar cu timpul poate reușim să-i educăm, să nu mai fluiere ca boii când cântă fanii U Cluj.”

Pe de altă parte, Gigi Becali a realizat că actualilor fani ai FCSB-ului le este la îndemână să ajungă la stadion doar duminica, așa că vrea să ceară federației ca de aici înainte toate meciurile echipei sale să se desfășoare duminica. ”În restul zilelor muncesc la câmp, dau la sapă sau merg cu animalele pe câmp și nu pot ajunge pe stadion”, a explicat Gigi Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 iunie 2015 14:14
Citește mai mult despre: gigi becali Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult