Firesc! Toți bărbații speră să fie prelungiri în finala Euro, ca să stea diseară mai mult la bere

Așteptări mari de la finala Euro din această seară: toți bărbații speră ca meciul să fie decis la penalty-uri, pentru că astfel practic câștigă o oră în plus de stat la bere. ”E ultimul meci și ar fi păcat să dureze doar 90 de minute”, spune un suporter. ”E ultima mea ieșire la bere pentru care nu trebuie să dau explicații soției și sper să țină cât mai mult, că până la Mondialul din 2018 n-o să mai am libertatea asta.”

Speranța bărbaților pentru prelungiri e cât se poate de firească, spun specialiștii. ”Înainte de toate, fiecare bărbat ține cu el, nu cu Franța sau Portugalia”, spune sociologul Decebal Popescu. ”Mulți au făcut petiții on line, prin care încearcă să pună presiune pe arbitrul finalei, ca să facă tot ce depinde de el ca să avem prelungiri diseară.”

Mulți suporteri mizează și pe naivitatea partenerelor și spun că, indiferent de desfășurarea partidei, vor sta cu o oră în plus la bere. ”O să-i spun că au fost prelungiri și o serie interminabilă de penalty-uri, indiferent de riscuri. Oricum până peste 2 ani, când va fi Mondialul, va uita tot”, își face singur curaj un suporter.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iulie 2016 13:42
Citește mai mult despre: bere euro 2016 fotbal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult