Firma Bechtel, chemată să asfalteze terenul de pe Național Arena

Sorin Oprescu a apelat la compania americană Bechtel pentru a rezolva problema gazonului de pe Național Arena. Primarul Capitalei vrea ca Bechtel să asfalteze toată suprafața de joc, astfel încât echipa noastră să capete un plus de viteză atunci când atacă. Degeaba ai un Bănel Nicoliță în echipă dacă n-ai pe unde să mergi cu el. El, săracul, aleargă foarte repede, dar îi trebuie și o șosea corespunzătoare, pe care să prindă viteza maximă.”

Compania Bechtel este preferata lui Oprescu și din alt motiv. În caz că americanii nu reușesc să asfalteze, pe terenul de joc va apărea un gazon natural de cea mai bună calitate, deoarece, după cum se știe, acolo unde Bechtel trebuia să construiască autostrada cresc buruienile.

În acest caz, și iarba ar fi bună, deși parcă aș prefera cimentul, a explicat Sorin Oprescu. „Nu trebuie să uităm că terenul asfaltat are plusurile lui. Ce dacă ni se accidentează jucătorii? Se accidentează și jucătorii lor, că nu-s ai noștri mai proști, să cadă mai repede. Oricum, dacă avem asfalt, mașina de intervenție a medicilor o să pătrună mult mai repede pe teren ca să trateze accidentările, deci pe undeva se compensează.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 septembrie 2011 08:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult