Florian Walter va transfera cu 0 lei 3 puncte de la U Cluj la Petrolul în meciul direct de diseară

După transferul celor 15 jucători cu 0 lei de la U Cluj la Petrolul, Florian Walter mai pregăteşte un tun: diseară el va transfera, tot fără bani, 3 puncte de la U Cluj la Petrolul, cu ocazia meciului direct dintre cele două echipe. „Doar de aia deţin două echipe în aceeaşi Ligă, ca să trimit puncte de la una la alta”, a explicat Walter.

Totodată, patronul celor două echipe susţine că nu e nimic anormal în transferul fără bani al celor 15 jucători care au plecat de la U Cluj la Petrolul Ploieşti. „După cum ştiţi, eu am afaceri cu curăţenia şi, pentru mine, nu există diferenţă între bussinesul meu şi fotbal. Am transferat cei 15 jucători la fel cum aş fi mutat 15 tomberoane de la un sediul la altul al companiei mele. Nu văd unde e problema”, spune acesta.

Mai mult, el spune că ar trebui să i se ridice o statuie pentru ceea ce a făcut. „Numai eu ştiu cât e de greu să ţii două echipe în aceeaşi Ligă”, s-a plâns Walter. „Pentru că regulamentele nu permit oficial aşa ceva, a fost nevoie de foarte multe artificii legale. Asta înseamnă o groază de bani cheltuiţi aiurea pe jurişti”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 noiembrie 2012 13:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult