Formula 1! Un taximetrist de la Pelicanul a câştigat Marele Premiu al Spaniei

Veselie de nedescris în Ilfov după ce Claudiu Ciocoi, un taximetrist Pelicanul, a câştigat ieri Marele Premiu al Spaniei. „Am luat clientul de la Otopeni, el dorind să meargă până la Giurgiu. Pentru că aveam chef de condus, am ocolit un pic pe la Paris, apoi am zis să-i arăt şi Barcelona”, a povestit taximetristul.

”La un moment dat”, a continuat acesta, ”m-am nimerit cu zeci de maşini în spate, scoţând un zgomot de nedescris. Crezând că este poliţia, i-am tăiat, ca la carte, faţa celui din spatele meu şi dus am fost. M-am oprit doar când am văzut nişte oameni agitând steagurile în faţa mea şi abia atunci am realizat că eram de fapt într-o cursă de Formula 1.” 

Nefericitul pasager, Gunther Herzog, venit în vizită la familia soţiei, a declarat că niciodată nu şi-a imaginat că România este o ţară atât de mare. „Este drept că după primele 15 ore m-am gândit ca nu cumva şoferul să fi greşit adresa”, a recunoscut turistul german.

Performanţa lui Ciocoi a atras aprecieri unanime din partea piloţilor de F1. „Deşi inginerii noştri au lucrat luni întregi la motor, felul în care maşina galbenă lua curbele şi ne bloca orice posibilitate de a o depăşi ne-a descurajat”, a recunoscut Lewis Hamilton, actualul lider din Formula 1.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 mai 2014 10:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult