Foste glorii dinamoviste! Cupa Semeghin reunește cei mai mari bețivi din zona Moldovei

Cel mai așteptat eveniment al anului în Moldova este pe cale să înceapă dupa ce organizatorii au pus la punct toate detaliile Cupei Semeghin. Din dorința de a arăta că știe să își respecte fostele glorii, Dinamo a hotărât să organizeze la Vaslui un eveniment dedicat marelui mijlocaș.

“Dacă nu îți respecți trecutul, nu vei avea viitor. În cadrul proiectului New Dinamo, am hotarât să arătăm ce au însemnat pentru noi jucatorii care au marcat istoria acestui club. Cum Semeghin, în lipsa oricăror performanțe în cupele europene, a impresionat în special prin băutură, ne-am gândit să organizăm o competiție care să amintească de rezistența sa”, a arătat Robert Negoiță, finanțatorul clubului.

Competiția se bucură de un interes uriaș, sute de bețivi anuntându-și deja prezența. Se pare că organizatorii au reușit să-i aducă inclusiv pe veteranii Gării de Nord, pepiniera de unde provin cele mai mari talente ale țării. Pentru a evita orice fel de incidente, Dinamo a dat asigurări că apa va lipsi cu desăvârșire pe toată perioada desfășurării concursului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 mai 2014 15:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult