Forza, tricolori! În aceste vremuri de criză, unele lucruri nu se schimbă. Este vorba, desigur, de câtă băutură consumă jucătorii noștri de fotbal. Pentru că nu poate să mai iasă în cluburi, Tamaș e nevoit să se antreneze acasă, de unde a transmis live pentru fanii lui cum bea 4 sticle de vin.tamas_antrenamente_alcool.jpg

Tamaș spune că i-a pasat cineva prima sticlă: ”Mă știți, mie dacă îmi pasează cineva mă simt obligat să concretizez pasa”. Se pare că Tamaș a primit multe pase pentru că la finalul antrenamentului era rupt, probabil de oboseală. În ultima sticlă, in extremis, a dat chiar și cu capul, imediat înainte să se prăbușească de osteneală.

Tamaș a făcut câteva schimbări la tehnică. Joacă cu un pahar mult mai mare, ca să aibă condiție fizică și în braț: ”Nu se știe când e nevoie să comiți un henț în careu pentru echipa ta. Sau să bagi mingea în pasă cu mâna. Cine știe, poate nu vede arbitrul și poate așa reușim și noi o calificare la vreun campionat”, a spus Tamaș, vizibil afectat de antrenamente.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 06.04.2020 09:07 Sport

National Cinematografic