Fotbalul românesc, cu 50% mai curat după retragerea lui Cristi Borcea

Un studiu efectuat de cercetătorii britanici a scos la iveală faptul că retragerea lui Cristea Borcea din acționariatul lui Dinamo a făcut fotbalul românesc cu aproape 50% mai curat. Procentul ar fi fost chiar mai mare dacă între timp n-ar fi apărut Paszkany și Mureșan, de la CFR Cluj. ”Oricum, un procent bun. Dinamo a făcut un nou bine fotbalului românesc”, a declarat Cristi Borcea.

Există însă și persoane care nu privesc cu ochi buni retragerea lui Borcea. O parte din arbitrii sponsorizați de-a lungul timpului de dinamovist nu și-au terminat de achitat creditele luate de la bănci, iar absența banilor primiți în mod constant de la Borcea nu face altceva decât să le îngreuneze situația materială. Mulți arbitrii și-au oferit deja serviciile celor de la CFR Cluj, imediat ce au aflat de retragerea lui Borcea.

Sunt afecați de plecarea lui Borcea și suporterii rivalelor, dar chiar și o parte importantă a suporterilor dinamoviști, care se văd privați pe viitor de o serie de scandări de peluză, în frunte cu îndrăgitul hit ”Cristea Borcea ești o mizerie”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 iulie 2012 10:07

Alte articole

Vezi mai mult