Dezastru după dezastru. În urma înfrângerii cu 3-1 în faţa Poloniei, Federaţia Română de Fotbal a decis să-l concedieze pe Christoph Daum din postul de selecţioner. Din păcate, seria de selecţioneri incapabili se îmbogăţeşte cu încă un cretin, pentru că Parlamentul l-a numit ca selecţioner pe Petre Daea, ministrul Agriculturii, după un vot masiv al PSD.petre_daea_selectioner.jpg

Petre Daea a acceptat misiunea de selecţioner şi susţine că înainte să ne gândim la calificări trebuie să ne concentrăm pe lucrurile de bază. Daea promite mai multe faze la firul ierbii, despre care el ştie multe lucruri şi tot el se va ocupa personal de irigarea Arenei Naţionale, cu un furtun.

Petre Daea a făcut dezvăluiri şi despre strategiile viitoare de joc ale tricolorilor: “Lângă o poartă găseşti o minge, lângă o minge nu găseşti o poartă”, a spus misterios Petre Daea. Ministrul selecţioner a mai declarat că portarul este o statuie vie a fotbalului şi că mijlocaşii sunt germenii jocului bun.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 13.06.2017 15:26 Sport

National Cinematografic