FRF a decis că selecţionerul Daum va fi înlocuit. Din păcate, va fi înlocuit cu Petre Daea

Dezastru după dezastru. În urma înfrângerii cu 3-1 în faţa Poloniei, Federaţia Română de Fotbal a decis să-l concedieze pe Christoph Daum din postul de selecţioner. Din păcate, seria de selecţioneri incapabili se îmbogăţeşte cu încă un cretin, pentru că Parlamentul l-a numit ca selecţioner pe Petre Daea, ministrul Agriculturii, după un vot masiv al PSD.

Petre Daea a acceptat misiunea de selecţioner şi susţine că înainte să ne gândim la calificări trebuie să ne concentrăm pe lucrurile de bază. Daea promite mai multe faze la firul ierbii, despre care el ştie multe lucruri şi tot el se va ocupa personal de irigarea Arenei Naţionale, cu un furtun.

Petre Daea a făcut dezvăluiri şi despre strategiile viitoare de joc ale tricolorilor: “Lângă o poartă găseşti o minge, lângă o minge nu găseşti o poartă”, a spus misterios Petre Daea. Ministrul selecţioner a mai declarat că portarul este o statuie vie a fotbalului şi că mijlocaşii sunt germenii jocului bun.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iunie 2017 13:26
Citește mai mult despre: Petre Daea selectioner

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult