FRF se apropie de suporteri! Naţionala de fotbal poate fi închiriată să joace la nunţi și botezuri

Bucuria de pe chipurile fotbaliştilor români, vizibilă pe tot parcursul meciului cu Algeria, i-a dat de gândit lui Răzvan Burleanu, care a hotărât să apropie Naţionala de fani. „Este o bucurie să-l vezi pe Tănase cum îi zâmbeşte lui Raţ în timp ce este depăşit de atacantul advers. Am văzut că jucătorii Franţei, Italiei şi Spaniei nu se bucură de viaţă, fiind mereu încrâncenaţi. Băieţii noştri sunt veseli, este o plăcere să-i ai lângă tine”, a menţionat Burleanu.

Potrivit unor surse din cadrul federaţiei, forţat de faptul că şi ultimii sponsori au fugit de naţională, boss-ul FRF a hotărât să facă o ofertă de nerefuzat fanilor: pentru numai 100 de euro, orice suporter poate închiria naţionala timp de trei ore, pentru a „juca” la diverse petreceri. În contract, FRF se angajează să aducă şi stranierii, adică jucătorii specializaţi în a ţine caldă banca de rezerve.

În urma unui sondaj adhoc, fanii s-au declarat entuziaşti de această posibilitate. „Eu semnasem deja cu Holograf pentru nuntă, însă Bitman după 2-3 sticle de vin este praf. Dacă l-aş avea pe fratele Marica, am juca pe mese până dimineaţa. Am înţeles că Torje şi Găman sunt specialişti în impersonat fotbalişti, vor face deliciul copiilor”, a declarat Jean Atănăsoaiei din Iaşi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 iunie 2014 09:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult