Fum gros deasupra Capitalei. Grașii din Sinteşti ard caloriile depuse de Sărbători

Aerul din Capitală bate din nou toate recordurile de poluare cu particule PM10, PM25, PLM44 şi HTTP30! De data asta, motivul e însă unul nobil: cetăţenii din comunele limitrofe au început arderile, însă nu de cabluri şi deşeuri metalice, ci de calorii.

„Mai mulţi locuitori din Sinteşti, Glina, Dobroeşti şi alte suburbii ale Bucureştiului au decis să-şi ia în serios rezoluţiile de Anul Nou, şi-au construit din fiare vechi benzi de alergat, biciclete eliptice, steppere şi alte dispozitive de fitness şi au început să dea din picioare cu o determinare nemaivăzută. Din păcate, pentru bucureşteni asta se traduce într-un aer plin de aerosoli de transpiraţie şi şosete. Ca să înţelegeţi, în acest moment, în afara troleibuzelor miroase la fel ca înăuntru, şi peste tot miroase ca într-o sală de forţă”, explică şeful Gărzii de Mişcare, Arnold Popescu.

Câţiva poliţişti s-au deplasat în comunele vizate ca să încerce şi ei echipamentul de fitness. „Mi-am propus să ard măcar o şaorma pentru fiecare două mâncate. Mă duc să văd dacă acest lucru e fezabil”, a declarat un reprezentant al autorităţilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 ianuarie 2022 08:55
Citește mai mult despre: fitness poluare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult