Furios pe Dumnezeu după 0-4 cu Rapid, Becali trece la satanism: „Nu mai mulg decât ţapi!”

Patronul SC FC FCSB SA, îndrăgitul păstor Gigi Becali, e într-un conflict pe faţă cu divinitatea supremă! Supărat că echipa lui a luat bătaie de la Rapid cu 0 la 4, Becali a jurat că rupe orice legătură cu Dumnezeu şi trece la satanism, iar în loc de mioare albe va mulge doar ţapi negri, animalul preferat al lui Baphomet.

„Hahalera asta de Dumnezeu e pur şi simplu imposibil de mulţumit. Te rogi înainte de fiecare masă, dai foc la lumânări în toată casa, pui icoane la oglindă la Maybach, bagi bani în cutia milei, îi dai dedicaţii la chef, te abţii de la brânză în post, faci efectiv TOT CE ÎŢI CERE şi el ce-ţi dă în schimb? 4 goluri îţi dă”, s-a ofticat Becali, încercând să învârtă cu picioarele în sus crucifixul de 7 metri din faţa casei.

„Am vândut toate oile şi am luat o turmă de ţapi. Mâine mă pun pe muls, am înţeles că e cam aceeaşi manevră, sper să mă descurc. Cu voia stăpânilor noştri întunecaţi Baphomet, Behemoth şi Belzebut, ne luăm revanşa faţă de rapidişti în playoff. Ave domine inferni!”, a ameninţat Gigi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 martie 2024 16:38
Citește mai mult despre: Becali FCSB Rapid satanism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult