Gabi Tamaș a refuzat 200 de milioane de la saudiți, că nu-l lasă să bea

Un gest de demnitate pe care n-au putut să-l facă fotbaliști precum Ronaldo sau Benzema l-a făcut, iată!, fotbalistul român Gabi Tamaș. Acesta tocmai a refuzat un contract de 200 de milioane de dolari pentru două sezoane de la o echipă din Arabia Saudită. „Nu achiesez la valorile din Arabia Saudită”, a spus fotbalistul român.

„Mă deranjează, desigur, că prințul care conduce Arabia Saudită și controlează echipele de fotbal de acolo a dat ordin ca un ziarist incomod să fie torturat și tranșat, dar nu ăsta a fost cel mai mare impediment pentru mine. Nu, mi-au spus că în Arabia Saudită nu se bea. Păi suntem în 2023, nu în Evul Mediu, ce să caut eu în Arabia Saudită?”, s-a revoltat Gabi Tamaș.

„Eu am ajuns să joc fotbal chiar și acum, la 39 de ani, când alții s-au retras de mult”, a adăugat Gabi Tamaș. „Și-am reușit asta nu pentru că m-am abținut de la băutură. Deci ar însemna să-mi bat joc de toată cariera mea dacă m-aș duce acum în Arabia Saudită. Nu comentez ce fac Ronaldo sau Benzema, dar e clar că nu i-aș invita niciodată la o băută cu mine.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 iunie 2023 16:11
Citește mai mult despre: arabi arabia saudită gabi tamas

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult