Gabi Tamaș explică de ce gonea cu 205 km/h: ”Am rămas fără băutură, normal că mă grăbeam!”

Multă lume s-a aruncat să-l acuze pe Gabi Tamaș, după ce (să-i zicem) fotbalistul a fost prins de polițiștii israelieni conducând beat cu 205 km/h. După cum s-a văzut însă ulterior, toată lumea s-a hazardat.

”Am rămas fără băutură în casă, normal că mă grăbeam”, a explicat Gabi Tamaș. ”Știți doar ce nașpa e să te apuci de băut și să te trezești că nu mai ai ce bea. Dacă trecea prea mult timp până îmi cumpărăm altă băutură, exista riscul să-mi treacă cheful de băut. Așa că, da, goneam cu peste 200 la oră, dar pentru că n-aveam încotro.”

Ba, mai mult, Gabi Tamaș spune că risca să găsească magazinul închis dacă nu se grăbea. ”Păi ce, voi aveți impresia că în Israel găsești băutură la orice oră, ca-n România? Nicăieri nu-i ca acasă”, a explicat Tamaș.

Românii au fost profund impresionați de drama lui Gabi Tamaș și în prezent caută soluții să-i ducă cumva băutură în arest. Sunt și români care i-au cerut Vioricăi Dăncilă să ceară eliberarea lui Gabi Tamaș, folosind amenințarea că altfel nu mai mută ambasada României din Israel la Ierusalim.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 martie 2019 20:06
Citește mai mult despre: alcool Tamas

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult