Gabi Torje, împrumutat 6 luni la o echipă de polo ca să câştige în înălţime

Deşi principalele ziare de sport au anunţat că dinamovistul Gabi Torje urmează să se transfere în campionatul german de fotbal, la Hamburg SV, TNR a aflat în exclusivitate că micuţul mijlocaş de bandă al lui Dinamo va fi împrumutat pentru următoarele şase luni la un club de polo. Şefii câinilor roşii speră ca cele şase luni de antrenamente şi meciuri în bazin să-i aducă lui Torje măcar 10 centri metri în plus la înălţime.

„La ce talent are, e păcat să-l dăm pe Torje pe 5 milioane de euro, cât oferă nemţii acum. Are viteză, dribling, centrează bine, are şi execuţii spectaculoase, doar forţa îi lipseşte pentru a fi un jucător complet. Sunt convins că după cele şase luni de polo va lua în înălţime şi îşi va dezvolta masa musculară. Vă spun eu, un Torje cu 10 centrimetri mai înalt îl vom vinde pe minim 10 milioane de euro în vară”, s-a lăudat Cristi Borcea unor apropiaţi.

Se pare că următorul pe lista dinamoviştilor este Cosmin Moţi, pe care acţionarii vor să-l dea la un alt sport, însă nu ca să evolueze ca fotbalist, ca în cazul lui Torje, ci pur şi simplu ca să scape de el.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2011 18:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult