Gabi Torje va juca la Udinese pe postul de copil de mingi

După ce a urmărit mai multe casete cu meciurile lui Gabi Torje, antrenorul lui Udinese, Francesco Guidolin, pare că s-a decis în privinţa postului pe care la evolua ex-dinamovistul. Mai exact, Torje va fi folosit pe postul de copil de mingi, undeva în spatele porţii.

“Are fizic parcă croit pentru postul de copil de mingi, sunt sigur că nu va dezamăgi în această poziţie. În plus, are viteză foarte bună şi tocmai de aceea îl vom folosi în spatele porţii, unde este mai mult de alergat”, şi-a explicat decizia Francesco Guidolin.

Torje a devenit astfel cel mai scump transfer al unui copil de mingi realizat vreodată, cu atât mai mult cu cât este singurul astfel de transfer. Presa din Peninsulă anticipează că ex-dinamovistul nu va rămâne la acest nivel pentru prea mult timp, văzându-l peste maxim două sezoane drept copilul de mingi al Barcelonei.

Noul copil de mingi al lui Udinese rămâne însă modest. “Deocamdată nu am realizat nimic, mai am mult de muncă. Oricum, vreau să vorbesc în spatele porţii, nu în presă”, a declarat Torje.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
31 august 2011 14:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult