Gafă! Din obişnuinţă, Reghe s-a dus s-o ia pe Anamaria Prodan de pe Centură, nu de la aeroport

Revenită în ţară după o scurtă vizită în Germania, Anamaria Prodan a aşteptat azi câteva ore bune în aeroport, după ce soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a uitat că trebuie s-o ia de acolo cu maşina. Deşi mai mulţi bărbaţi s-au oferit să o ia în maşinile lor, Prodanca i-a refuzat, spunând că nu are nevoie de bani.

Reghe a ajuns la aeroport cu o întârzire de peste 2 ore. “Am ajuns pe Centură, am parcat lângă locul preferat al Anamariei, dar nu era acolo. Eu am presupus că e cu un client, aşa că am aşteptat. Abia peste vreo două ore mi-am amintit că trebuia s-o iau de la aeroport, nu de pe Centură. Ce să-i faci, puterea obişnuinţei”, a povestit antrenorul Stelei, amuzat şi el de situaţie.

El spune că oricum nu s-a plictisit cât timp a aşteptat pe Centură, pentru că acolo s-a întâlnit cu bunul lui amic, Meme Stoica, cu care a discutat strategia Stelei pentru sezonul viitor. Mai mult, Reghe bănuişte că în zonă se afla şi Mache, după ce a auzit mai multe prostituate urlând către un bărbat ascuns în tufişuri “Bă lăbarule, pleacă de acolo!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 iunie 2013 12:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult