Gafă! Gigi i-a trimis lui Reghe bileţelul cu primul 11 prin Poşta Română! „N-a ajuns la timp!”

Steliştii au identificat principalul vinovat al înfrângerii suferite aseară, 0-3 cu Schalke: Poşta Română. Asta pentru că bileţelul trimis de Gigi Becali asistentului Reghecampf, care conţinea primul 11 cu care Steaua trebuia să abordeze partida de debut în Liga Campionilor, a fost trimis prin Poşta Română şi nu a ajuns nici până acum la destinatar.

„Reghe a fost nevoit să se descurce singur, a avut o misiune imposibilă”, a povestit cu lacrimi în ochi Meme Stoica. „Bileţelul cu echipa câştigătoare e şi acum pe drum, dacă nu cumva a fost deja rătăcit de cei de la Poşta Română. O să le cerem despăgubiri milioanele de euro pe care le-am fi primit la o victorie, cineva trebuie să plătească pentru înfrângerea noastră.”

În momentul în care Gigi Becali a văzut primul 11 al Stelei, acesta efectiv a turbat. De nervi, s-a apucat să spargă tot ce a găsit prin celulă, inclusiv „rozeta” unui coleg de detenţie.  „Data viitoare îl trimit pe Argăseală să ducă el bileţelul. Şi dacă merge pe jos până în Germania, tot ajunge mai repede decât ăia de la Poştă”, a decis patronul încarcerat al Stelei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 septembrie 2013 08:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult