Gafă la ultimul meci al Naţionalei! Gazdele au difuzat “Bă, Cristi”, crezând că e imnul României

La partida România – Torpedo Kutaisi, un moment chiar mai penibil decât adversarul cu care a jucat Naționala noastră a avut loc înainte de startul partidei. Din boxele stadionului pe care s-a jucat meciul, în loc de imnul României s-a auzit ”Cristi, bă Cristi!”. ”La cât de des se aude «Cristi, bă Cristi!» în țara voastră, am presupus că acesta este imnul României”, a sunat explicația perfect legitimă a gazdelor partidei.

În loc să-i irite pe tricolori, ineditul imn a fost extrem de bine primit de către aceștia. Mulți dintre jucătorii României chiar au dus mâna la inimă când s-a difuzat ”Cristi, bă Cristi!”, profund mișcați de versuri. Ba, unii dintre ei au scăpat și câteva lacrimi, ca să arate cât de mult îți iubesc ei țara.

Deloc surprinzător, momentul a fost îndelung savurat și de suporterii Naționalei, care urmăreau partida la TV. Noul imn le-a plăcut atât de mult încât imediat s-a lansat o petiție on line,  prin care se cere ca ”Cristi, bă Cristi!” să devină noul imn național al României. Cert e însă deocamdată doar faptul că personajul care strigă ”Cristi, bă Cristi!” va fi decorat în aceste zile de președintele Klaus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 februarie 2016 14:56
Citește mai mult despre: ba Cristi Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult