Gafă la ultimul meci al Naţionalei! Gazdele au difuzat “Bă, Cristi”, crezând că e imnul României

La partida România – Torpedo Kutaisi, un moment chiar mai penibil decât adversarul cu care a jucat Naționala noastră a avut loc înainte de startul partidei. Din boxele stadionului pe care s-a jucat meciul, în loc de imnul României s-a auzit ”Cristi, bă Cristi!”. ”La cât de des se aude «Cristi, bă Cristi!» în țara voastră, am presupus că acesta este imnul României”, a sunat explicația perfect legitimă a gazdelor partidei.

În loc să-i irite pe tricolori, ineditul imn a fost extrem de bine primit de către aceștia. Mulți dintre jucătorii României chiar au dus mâna la inimă când s-a difuzat ”Cristi, bă Cristi!”, profund mișcați de versuri. Ba, unii dintre ei au scăpat și câteva lacrimi, ca să arate cât de mult îți iubesc ei țara.

Deloc surprinzător, momentul a fost îndelung savurat și de suporterii Naționalei, care urmăreau partida la TV. Noul imn le-a plăcut atât de mult încât imediat s-a lansat o petiție on line, prin care se cere ca ”Cristi, bă Cristi!” să devină noul imn național al României. Cert e însă deocamdată doar faptul că personajul care strigă ”Cristi, bă Cristi!” va fi decorat în aceste zile de președintele Klaus Iohannis.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 februarie 2016 14:02

Alte articole

Vezi mai mult