Gafe la Londra. Imediat după aterizare, Becali a cerut să fie dus la Colosseum

Deplasarea Stelei la Londra pentru cel mai important meci al acestui sezon, împotriva echipei Chelsea, este deja marcată de gafe, prima fiind chiar a patronului, Gigi Becali.

Acesta, proaspăt coborât din avionul personal, i-a ordonat şoferului să-l ducă la Colosseum, clădire pe care îşi dorea s-o vadă de ceva timp. Din fericire, cineva a sesizat că ceva nu e în regulă şi maşina lui Becali a fost întoarsă din drum din apropierea intrării în Tunelul Mânecii.

„Eu credeam că e în centru, ăsta m-a dus pe la periferie. Vorbea prostii, zicea că o să dureze, că o să stăm mult prin Franţa. Ce Franţa, bă? Eu am zis la Colosseum”, a declarat Gigi Becali.

Potrivit martorilor, după ce a povestit episodul jucătorilor, Becali ar fi declarat că oricum n-ar fi avut timp pentru o vizită serioasă: „Eu voiam să intru, să văd pe unde venea gladiatorii, pe unde creştinii. Data viitoare sper să am mai mult timp”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
14 martie 2013 18:03

Alte articole

Vezi mai mult