Gata cu sedentarismul! Angajații la stat primesc bandă de alergare și antrenor personal

Program amplu de promovare a sportului în instituțiile de stat, finanțat de la buget. De luna aceasta, toți bugetarii vor primi câte o bandă de alergare și un antrenor personal cu care se va antrena ca să arată măcar ca Jason Statham sau Gal Gadot.

Antrenorii personali vor avea în principal rolul de a plimba contribuabilii spre alte ghișee, unde bugetarii iau o mică pauză. În caz de urgențe, se pot întocmi acte inclusiv de pe bandă, dar trebuie plătită o taxă de 5 lei, care se achită prin achiziționarea unui timbru fiscal de la cu totul altă instituție, din alt oraș.

”Vrem să se termine cu clișeul Doamna Gina, bașoalda de la ghișeul 4”, spune ministrul Sportului, liberalul Aurel Nimeni. Ca să-și poată contoriza pașii cum trebuie, toți bugetarii vor primi câte un Apple Watch sau un Garmin Fenix 6, la alegere.

”Trebuie mai mult profesionalism și totul pornește de jos, de la angajații care sunt interfața cu puletele de rând care calcă pragul acelei instituții”, a mai spus ministrul. Totalul cheltuielilor este secret de stat, pentru că este vital ca dușmanii țării să nu afle câte calorii ardem, spun surse din Guvern.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
31 octombrie 2023 12:20
Citește mai mult despre: alergare bandă birou ghișeu sedentarism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult