Gaz Metan Mediaș a cerut de la CEC 700 milioane de dolari ca să-l cumpere pe Messi

Sloganul lor, ”Cine sare? Lupii sare”, va fi transpus în realitate. Gazmetănenii vor sări cu banu` la Messi. Vor să evite să stea iar 51 de ani în divizia B, așa că se pregătesc să facă o mutare serioasă. S-au dus să ceară un credit de 700 de milioane de dolari de la CEC-ul din localitate, pentru că în Mediaș nu există nicio altă bancă, după ce a dat faliment Banc Post.

Cei de la Gaz Metan au cerut ca suma de 700 de milioane de dolari să le fie dată cash, ca să o ducă la Barcelona cu un TIR. Ei speră că în acest fel îl vor impresiona pe Messi, care altfel ar avea destul de puține motive să se mute în Mediaș și nu la Londra sau la Milano, orașe care nici măcar nu au farmecul micuței urbe de pe Târnave.

Medieșenii au depus garanție stadionul municipal, care valorează circa 200.000 de euro. Planul de afaceri include ca gazmetănenii să aducă oameni din toată țară cu autocarele și să facă biletul de intrare la meci 500 de euro. Pentru că e atât de valoros, Messi nici n-o să joace, ci doar o să stea într-o vitrină, ca să-l vadă spectatorii încântați.

”Probabil că toate echipele vor dori să joace cu echipa lui Messi, așa că Gaz Metan va urca în Divizia A foarte rapid, cel mai probabil prin blaturi. Dar dacă cineva o să zică ceva, noi vom argumenta că îl aveam pe Messi și era normal să câștigăm”, explică managerul clubului.

Oferta include și cazare gratuită pentru Messi, pe care vor să-l cazeze în Sala Traube, care va fi modificată în dormitorul lui Messi. Inițial se gândiseră la o vilă în Binderbubi, dar probabil Messi nu va dori să fie înconjurat de săracii din cartierul respectiv. În situația în care Messi se codește să vină, medieșenii sunt deciși să joace și ultima carte: să schimbe denumirea orașului în Messiaș.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 septembrie 2020 08:16
Citește mai mult despre: Messi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult