Gaz Metan Mediaş, executată de arbitrul Drăgănescu

Printr-o nefericită coincidenţă, am văzut aseară meciul Steaua – Gaz Metan Mediaş. Azi, după ce am văzut titlurile din ziare şi declaraţiile pe marginea meciului, am impresia că sunt singurul care m-am uitat la meci. Ceea ce nu e chiar improbabil, având în vedere că Mediaşul nu are chiar atât de mulţi fani în România.

Meciul de aseară a fost plictisitor, în care singurul care s-a remarcat e arbitrul Drăgănescu. A fluierat absolut orice, cu precădere în fazele în care n-a fost nimic, iar noţiunea de „avantaj” i-a fost complet străină aseară.

Drăgănescu e cel care a creat şi fazele din are au ieşit cele două goluri primite de Mediaş. Mai întâi, a inventat o lovitură liberă, într-o fază în care un fundaş de la Mediaş a degajat mingea iar unul dintre adversari s-a implicat în faza punând talpa, fără să atingă mingea. Drăgănescu a dat fault împotriva Mediaşului şi aşa a ieşit primul gol.

Pe urmă, Drăgănescu a inventat un penalty pentru adversarii Gazului, din care s-a făcut 2-0. Asta într-o etapă în care lui Costea i se rupe piciorul şi arbitrul nu dă nimic. În rest, nimic, nici măcar o fază notabilă. Mediaşul a jucat extrem de slab aseară, la fel ca adversarii săi. În presă, în schimb, pare că a fost cu totul alt meci:

„Grecul” şi „Motanul” ţin Steaua în lupta pentru titlu! KapeStancus!

Gigi Becali era în extaz după victoria cu Gaz Metan!

Stoichiţă: „Am trecut de pasa proastă! Mi-am impus să câştig titlul”

Tănase: „Am dominat meciul de la un cap la altul!”

Becali: „Cu Emeghara şi Tănase, Steaua nu mai poate pierde titlul”

Viaţă din faze fixe! Steaua – Mediaş 2-0

Pentru mine e clar, cei de la gsp şi ProSport ştiu să scrie despre fotbal exact cum se pricepe Gigi Becali să facă echipa în locul antrenorului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 martie 2010 10:07
Citește mai mult despre: arbitru fotbal Steaua

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult