George Copos doarme în maşină, ca să facă economie la întreţinere

Lunile de iarnă l-au împins pe George Copos la un gest extrem. Alarmat de creşterea facturii la întreţinere, patronul rapidist a decis să se mute până la sfârşitul iernii în maşina unui prieten, sperând că astfel va reuşi să îşi reducă cheltuielile pe timp de iarnă.

„Este adevărat, de câteva nopţi dorm în maşină”, a confirmat Copos. „Mi-e foarte greu, mai ales că nu pot să las motorul pornit, să bag căldură, că benzina e foarte scumpă. Asta pentru că prietenul care mi-a dat maşina este extrem de zgârcit şi nu mi-a lăsat benzină în rezervor, ar trebui să pun benzină din banii mei, ceea ce nu-mi permit. Pentru mine, planeta chiar se scufundă”.

Mai mult, patronul rapidist a decis să se debranşeze de la căldură şi de la reţeaua electrică, gest care îi afectează destul de mult şi pe vecinii săi. „Face duşuri numai în vecini, toată ziua e pe capul nostru. Mai şi împrumută lumânări sau mâncare de la noi, folosind de fiecare dată scuza că n-are bani mărunţi la el”, a povestit unul dintre vecinii lui Copos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 noiembrie 2012 19:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult