George Copos le-a transmis rapidiştilor să înveţe să colinde, dacă vor bani de sărbători

George Copos spune că, de când Rapidul a intrat oficial în insolvenţa, nu mai doarme noaptea, de grija jucătorilor. Copos vrea cu disperare să găsească o modalitate prin care fotbaliştii Rapidului să aibă bani de sărbători şi, după zile de gândire, spune că i-a benit o idee genială.

„Pentru că de Sărbători trebuie să fim mai buni, vreau să-i ajut şi eu pe jucători. Şi cred că am găsit cea mai bună soluţie: o să-i învăţ pe fotbaliştii Rapidului să meargă cu colindul, ca să facă rost de bani. Sigur, nu vor avea bani de Crăciun, dar măcar vor avea de Revelion. O să-i învăţ să colinde cu dragă inimă şi le voi pretinde doar un procent mic, de 70%, din banii pe care îi vor face”, a promis Copos.

Patronul rapidist a mers cu omenia chiar mai departe şi le-a dat, gratuit, nişte sfaturi rapidiştilor. „Să nu cumva să facă greşeala să mă colinde pe mine, că n-o să le dau nici un ban, eu sunt sărac. Le recomand să-l colinde pe Gigi Becali, că el are de unde da. Chiar o să vorbesc cu Gigi, să-i bage pe rapidişti mai în faţă, pentru că ştiţi foarte bine ce cozi imense fac colindătorii la vila lui din Pipera.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult