George Copos le-a transmis rapidiştilor să înveţe să colinde, dacă vor bani de sărbători

George Copos spune că, de când Rapidul a intrat oficial în insolvenţa, nu mai doarme noaptea, de grija jucătorilor. Copos vrea cu disperare să găsească o modalitate prin care fotbaliştii Rapidului să aibă bani de sărbători şi, după zile de gândire, spune că i-a benit o idee genială.

„Pentru că de Sărbători trebuie să fim mai buni, vreau să-i ajut şi eu pe jucători. Şi cred că am găsit cea mai bună soluţie: o să-i învăţ pe fotbaliştii Rapidului să meargă cu colindul, ca să facă rost de bani. Sigur, nu vor avea bani de Crăciun, dar măcar vor avea de Revelion. O să-i învăţ să colinde cu dragă inimă şi le voi pretinde doar un procent mic, de 70%, din banii pe care îi vor face”, a promis Copos.

Patronul rapidist a mers cu omenia chiar mai departe şi le-a dat, gratuit, nişte sfaturi rapidiştilor. „Să nu cumva să facă greşeala să mă colinde pe mine, că n-o să le dau nici un ban, eu sunt sărac. Le recomand să-l colinde pe Gigi Becali, că el are de unde da. Chiar o să vorbesc cu Gigi, să-i bage pe rapidişti mai în faţă, pentru că ştiţi foarte bine ce cozi imense fac colindătorii la vila lui din Pipera.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 decembrie 2012 15:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult