George Copos şi-a plătit jucătorii abia după ce aceştia i-au făcut curat în casă

Patronul Rapidului, George Copos, a amânat până în ultimul moment plata jucătorilor săi, ale căror restanţe financiare depăşeau şase luni. Jucătorii n-au primit însă banii pe card, cum erau obişnuiţi, ci cash, direct din mâna patronului. Asta însă abia după ce rapidiştii au acceptat să-i facă curăţenie în casă.

Copos practic i-a şantajat pe rapidişti. „Ne-a zis că ne aşteaptă la vila, ca să ne primim banii pe ultimele şase luni. Însă, odată adunaţi la vila lui, atât jucătorii, cât şi stafful tehnic, am primit mături, găleţi, mopuri şi cârpe şi am fost anunţaţi că, dacă nu îi facem curăţenia de Crăciun şi nu-i împodobim bradul, nu vom primi nici un ban. N-am avut încotro, nu puteam sta de sărbători fără nici un ban, aşa că ne-am pus la treabă”, ne-a povestit, sub protecţia anonimatului, un important jucător rapidist.

Cu toată bunăcredinţa rapidiştilor, care i-au curăţat casa ireproşabil, Copos le-a oferit doar jumătate din sumele restante, urmând ca restul de bani să fie primiţi de jucători abia de Crăciun. Pentru a vedea însă banii, jucătorii vor trebui să facă pe bodyguarzii în faţa vilei cu George Copos şi să se asigure că nici un colindător nu trece pragul casei patronului lor. Altfel, cheltuielile pe care Copos le va avea cu colindătorii vor fi scăzute din banii pe care jucătorii îi mai au de primit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 decembrie 2010 14:37

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult