Dintr-o gravă neatentie, dar si din graba de a vota legea pentru a prinde partida de vânătoare de weekend, deputaţii au inclus din greşeala şi un articol care limitează la trei nu numai numarul câinilor, dar şi pe cel al fotbaliştilor, rudelor de gradul II sau al terenurilor pe care le poate avea un cioban.

gigi_becali.jpg
Deşi nimeni nu observase în primă fază, totul s-a schimbat în momentul în care Gigi a urlat că îl va pune din nou antrenor pe Rădoi daca secţiunea legată de fotbalişti nu este eliminată. Mai mult, finanţatorul FCSB ar fi ameninţat cu Tribunalul Religios de la Muntele Athos.

Scandalul a fost aplanat chiar de persoanele din cadrul clubului, care au dovedit cu articole din ziare si înregistrări video că FCSB nu are fotbalişti, ci amatori, care se mai întâlnesc să bubuie o minge. "Pe noi nu ne afectează legea. Oamenii asociază fotbaliştii cu driblingul, ori la noi nu este şi nu va fi cazul de aşa ceva", a punctat Decebal Popescu, antrenorul antrenorilor de portari.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Wednesday, 16.12.2015 19:51 Sport

National Cinematografic