Ghinion. Un român a făcut pariu cu soţia că dacă se califică Barcelona spală vasele tot restul vieţii

Şi-a distrus viaţa! Un român a făcut o gafă aproape fatală în minutul 87 al partidei Barcelona-PSG, când a spus că Barcelona nu mai are şanse la calificare. Momit de soţie, acesta a spus că dacă totuşi se califică Barcelona, va spăla el vasele atâta timp cât vor trăi impreună.

“Soţia mi-a spus: Şi, ce faci dacă se califică? Speli tu vasele toată săptămâna viitoare? La care eu i-am zis răstit: Eşti tâmpită! Cum să se mai califice! Le spăl eu cât mai trăiesc!”, povesteşte disperat bietul om. Acesta spune că următoarele 5 minute au fost de coşmar, golurile date de catalani condamnându-l pe viaţă.

Bietul om e cu atât mai trist cu cât soţia nici măcar nu se uită cu el la fotbal, şi trecuse prin cameră accidental. De obicei, aceasta îl ignoră când el comentează în timpul meciurilor, dar acum nevasta a dat dovadă de o rea-credinţă care practic dă în nesimţire.

Ca să fie ghinionul complet, omul a crezut că face o afacere şi a trimis-o pe soţie la casa de pariuri sportive, să pună toate economiile lui, de 15.000 de Euro, pe o partidă, măcar să se îmbogăţească. Evident, soţia a ales să spargă banii pe pantofi şi genţi la magazine de lux.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 martie 2017 15:58
Citește mai mult despre: Barcelona pariu PSG vase

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult