Ghiţă Mureşan vine anual în România ca să culeagă prunele, că părinţii lui n-au scară

Cel mai mare baschetbalist român din toate punctele de vedere, Ghiță Mureșan, nu a uitat niciodată România, țara în care a copilărit și și-a pornit cariera. Acesta vine anual aici, la părinții săi, să culeagă prunele că aceștia nu au scară. Totodată, el este cel care urcă și fânul în pod fără furcă, cu degetele, câteodată reușind și transformări de trei puncte cu baloții.

Ghiță își aduce aminte că a avut parte de o copilărie fericită aici în România, că era singurul din sat care ajungea la produsele alea bune, puse pe raftul de sus. La școală era un elev silitor și apreciat de profesori, pentru că putea schimba becurile și draperiile din cancelarie fără efort.

Și iernile erau frumoase pentru că era chemat de primar să împodobească bradul din fața primăriei și când mergea la colindat putea să ureze inclusiv oamenilor aflați la etajul unu al casei. Familia și prietenii l-au îndreptat spre o carieră în baschet după ce au văzut că poate să pună țigla pe casă de la 7 metri, aproape fără probleme.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 august 2021 08:39
Citește mai mult despre: ghita muresan prune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult