Gică Popescu a cerut banderola de căpitan pentru a conduce alergarea din curtea închisorii

Lui Gică Popescu nu-i stă gândul la graţiere! O dovadă în acest sens este faptul că a solicitat şi a primit banderola de căpitan, pentru a conduce alergarea zilnică din curtea închisorii. Odată şocul iniţial trecut, colegii de detenţie au fost auziţi plângându-se de ritmul infernal impus de Popescu.

“Ne plimbam liniştiţi prin curtea interioară, când a apărut domnul Popescu în echipament sportiv şi a început să strige la noi: «Asta e alergare?! Trage bă, de tine!». Eu sunt om bătrân, asta îmi lipsea mie acum?! Ca să nu ma zic că ne-a pus să facem exerciţii cu mingea medicinală, zău că e mai bine la carceră”, s-a plâns Ghiocel Asimionesei, închis pentru viol.

“Avem mai multe plângeri legate de Gică Popescu şi felul în care tratează regimul de detenţie”, a confirmat Decebal Popescu, comandantul închisorii Rahova. „I-am explicat în mod repetat că eu sunt Domnule Comandant, nu Nea Titi, că gardienii nu sunt stewarzi, iar celula nu e vestiar.  Au venit la mine Copos şi Pădureanu plângând, să mă roage să îi scap, că Popescu i-a trimis să facă scouting de jucători noi prin secţii.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Mihai
11 martie 2014 17:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult