Gigi Becali a cedat! Deși spunea că mai degrabă se lasă de fotbal decât să-și facă echipă de fotbal feminin, patronul FCSB a anunțat azi că a cumpărat Dinamo. ”Gata, am încheiat subiectul”, a anunțat Becali. ”Am cumpărat femeile de la Dinamo, poate să decidă UEFA ce vrea, că mie nu mai au ce să-mi facă.”

becali_zgarie_nori_sinistrati_manhattan.jpg Gigi Becali spune că nu-l deranjează nici dacă UEFA îl va obliga să înscrie Dinamo într-o altă ligă, unde să joace numai femei. ”Oricum n-au față de Liga I, s-ar putea să și retrogradeze, deci chiar ar fi mai bine pentru ei să joace într-o Ligă I de femei. Ar avea și Dinami o șansă să prindă play off-ul, poate chiar să câștige Liga I pentru femei”, a spus patronul FCBS.

Iar dacă asta de va întâmpla, dacă Dinamo va câștiga Liga I la fotbal feminin, visul interzis al dinamoviștilor ar putea deveni realitate: echipa ar ajunge, în premieră, în Liga Campionilor pentru femei. ”Asta mi-o doresc pentru finul Cristi Borcea, că știu că el a început pregătirile lui Dinamo pentru Champions League acum mai bine de 10 ani. Sigur s-ar bucura”, crede Gigi Becali.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 21.12.2018 15:18 Sport

National Cinematografic