Mai mulți oameni pe care îi cheamă Becali l-au dat în judecată pe finanțatorul FCSB pentru că-și arogă acest nume inclusiv palmaresul asociat acestuia și provoacă numeroase deservicii de imagine familiei. Printr-o sentință definitivă dată de Curtea de Apel București, Gigi Becali nu mai are voie să poarte acest nume în public. 

becali_suparat_cheese.jpg

„Vorbim de un om care a plecat de la o profesiune cinstită, cea de cioban, și a ajuns un cartofor oarecare, un pușcăriaș multiplu condamnat, un scandalagiu homofob și penibil care face, oriunde merge, numai circ și scandal. Mai sunt și alți oameni pe care-i cheamă Becali ce mai calcă pe bec, dar Gigi este cel mai deranjant dintre ei”, se arată în motivația acuzării. 

Drept urmare Gigi Becali a anunțat în această dimineață că, pentru a mai putea participa în societate la aceeași parametri, își va schimba numele în „Fostul Cioban Gigi Becali”, la fel cum a făcut și cu fosta echipă Steaua. Televiziunile care-l tot pupă în fund au fost avertizate deja de CNA să nu mai folosească numele Becali ci să scrie pe burtieră „FCGB de la FCSB”. 

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.11.2017 13:01 Sport

National Cinematografic