Gigi Becali a mai pierdut definitiv un proces și acum trebuie să se numească „Fostul Cioban Gigi Becali” – FCGB

Mai mulți oameni pe care îi cheamă Becali l-au dat în judecată pe finanțatorul FCSB pentru că-și arogă acest nume inclusiv palmaresul asociat acestuia și provoacă numeroase deservicii de imagine familiei. Printr-o sentință definitivă dată de Curtea de Apel București, Gigi Becali nu mai are voie să poarte acest nume în public.

„Vorbim de un om care a plecat de la o profesiune cinstită, cea de cioban, și a ajuns un cartofor oarecare, un pușcăriaș multiplu condamnat, un scandalagiu homofob și penibil care face, oriunde merge, numai circ și scandal. Mai sunt și alți oameni pe care-i cheamă Becali ce mai calcă pe bec, dar Gigi este cel mai deranjant dintre ei”, se arată în motivația acuzării.

Drept urmare Gigi Becali a anunțat în această dimineață că, pentru a mai putea participa în societate la aceeași parametri, își va schimba numele în „Fostul Cioban Gigi Becali”, la fel cum a făcut și cu fosta echipă Steaua. Televiziunile care-l tot pupă în fund au fost avertizate deja de CNA să nu mai folosească numele Becali ci să scrie pe burtieră „FCGB de la FCSB”.

Scris de Ef
15 noiembrie 2017 13:11
Citește mai mult despre: FCSB gigi becali

Alte articole

Vezi mai mult