Gigi Becali ar putea fi eliberat azi pentru că deja 8 jurnalişti retardaţi au scris despre asta

Preşedintele Curţii de Apel Bucureşti a declarat azi dimineaţă, inainte să intre în şedinţă, că există posibilitatea eliberării lui Gigi Becali pentru că aşa a citit şi el în presă. „Sigur, noi, defect profesional, avem obiceiul să luăm decizii în funcţie de ce permite legea. Poate ar fi bine să ignorăm aspectul ăsta minor şi să o dăm pe sentiment, că doar omul a construit biserici şi a făcut mult bine”, a explicat judecătorul.

Acesta a spus că, deşi la facultate şi la examenul de magistratură nu a lucrat pe speţe emise de sport.ro sau libertatea.ro, nu este timpul pierdut. „În definitiv, ce-i justiţia, dacă nu se supune moralei publice? O vorbă în vânt. Cred că o să ignor codul de procedură penală şi o să ascult ce spun retardaţii prin internet sau la BeakingNews-urile de pe RTV”.

În apărarea lor, jurnaliştii care au scris că Gigi poate fi eliberat doar pentru că a cerut chestia asta spun că, de fapt, ei au o viziune Heideggeriană asupra vieţii. „Dupa cum bine zicea si Heidegger in celebrul paragraf 7 din Sein und Zeit, mai presus decat realitatea sta posibilitatea”, au afirmat aceştia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 august 2013 10:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult