Gigi Becali cumpără Dinamo și adună punctele cu ale FCSB-ului, ca să scape de retrogradare

După eliminarea din Europa, Gigi Becali încearcă să salveze măcar situația din Liga I. Patronul FCSB a decis să cumpere Dinamo și să adune punctele celor două echipe, că poate așa scapă de retrogradare. În prealabil, patronul FBSC a verificat cu un calculator câte puncte adună cele două echipe împreună, să fie sigur că urcă suficient în clasament.

”Decât să arunc milioane pe alți jucători, mai bine dau câteva sute de mii pe Dinamo și am rezolvat problema”, a spus patronul FBSC. ”4 puncte de la mine, încă 6 de la Dinamo și, pac!, fac 10 puncte și am urcat până pe locul 7.”

Dinamo nu a fost, însă, prima opțiune a patronului FSBC. ”Prima dată”, spune Becali, ”am încercat să-i cumpăr pe ungurii ăia de la Pepsi Sfântu Gheorghe, dar ăia au mai multe puncte decât Dinamo și mi-au cerut prea mulți bani. Și-au vrut și autonomie, dar eu nu pot să le dau așa ceva, că eu trebuie să controlez totul la echipă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 august 2019 13:08

Alte articole

Vezi mai mult