Personaj controversat, Gigi Becali a arătat încă o dată că are și părțile lui bune. Impresionat de povetea celor 40 de srilankezi abandonați la aeroport de statul român, patronii italieni și autoritățile din Botoșani, acesta a decis să-i ia pe toți la FCSB, să facă o echipă cu care să câștige campionatul.

becali_icoane_palat.jpg

„Dom'le, Becali nu se uită la bani, se uită la om. Ăștia sunt oameni muncitori, așa am auzit, n-am nevoie de mingicari și de oameni cu figuri în cap. Să pună osul la treabă, să verticalizeze, să dea pasa și Becali e prietenul lor. N-or să mai vrea să meargă la Srilanka lor, îi vând pe toți direct în Italia sau în Spania”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Acesta a fost avertizat de șamanul său, Alexandru Tudor, că unul din srilankezi ar putea să fie budist și nu creștin, dar Becali a spus că „budist poate să fie la mă-sa acasă, nu la mine, nu te caci unde dă Becali bani. Ții în tine și o faci când ajungi la hotel sau la un tufiș mai înalt, să nu prind pe unul că se cacă după panouri că-l dau afară de la echipă!”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 25.05.2020 17:14 Sport

National Cinematografic