Gigi Becali i-a luat la FCSB pe cei 40 de srilankezi abandonaţi în aeroport

Personaj controversat, Gigi Becali a arătat încă o dată că are și părțile lui bune. Impresionat de povetea celor 40 de srilankezi abandonați la aeroport de statul român, patronii italieni și autoritățile din Botoșani, acesta a decis să-i ia pe toți la FCSB, să facă o echipă cu care să câștige campionatul.

„Dom’le, Becali nu se uită la bani, se uită la om. Ăștia sunt oameni muncitori, așa am auzit, n-am nevoie de mingicari și de oameni cu figuri în cap. Să pună osul la treabă, să verticalizeze, să dea pasa și Becali e prietenul lor. N-or să mai vrea să meargă la Srilanka lor, îi vând pe toți direct în Italia sau în Spania”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Acesta a fost avertizat de șamanul său, Alexandru Tudor, că unul din srilankezi ar putea să fie budist și nu creștin, dar Becali a spus că „budist poate să fie la mă-sa acasă, nu la mine, nu te caci unde dă Becali bani. Ții în tine și o faci când ajungi la hotel sau la un tufiș mai înalt, să nu prind pe unul că se cacă după panouri că-l dau afară de la echipă!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 mai 2020 15:14
Citește mai mult despre: Becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult