Gigi Becali îl laudă pe arbitrul belgian: „M-a ajutat fără să-mi ceară bani, ca arbitrii români”

Gigi Becali nu uită că fără ajutorul decisiv al arbitrului belgian Alexandre Boucaut Steaua probabil n-ar fi câştigat derby-ul cu Dinamo. Chiar dacă e belgian, Becali spune că, cel puţin aseară, arbitrul a fost mai român ca mulţi concetăţeni. Mai mult, belgianul nu a luat nici un ban de la Becali, cum ar fi făcut orice arbitru român care ar fi tras atât de pe faţă cu Steaua.

„Puţini arbitri români au făcut pentru Steaua ce a făcut arbitrul belgian aseară. Dacă era corect şi dădea penalty pentru Dinamo şi îl elimina pe Chipciu în minutul 80, când scorul era 1-1, Borcea dansa şi la ora asta de bucurie. Aşa, dacă s-a făcut că nu vede, Steaua a bătut-o pe Dinamo. Şi chiar dacă pare greu de crezut, belgianul nu a luat nici un ban pentru prestaţia sa”, l-a lăudat Becali.

Totuşi, patronul stelist nu vrea să îi rămână dator belgianului şi i-a pregătit o surpriză. „Îi cedez locul meu de europarlamentar de la Bruxelles, care am înţeles că e în Belgia, că eu oricum nu m-am dus deloc pe-acolo”, a promis Gigi Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
5 noiembrie 2012 16:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult