Gigi Becali l-a dat afară şi pe Răzvan Lucescu de la Rapid

Latifundiarul din Pipera a explicat că a recurs la acest gest pentru că s-a săturat să dea afară antrenori de la Steaua: “Am concediat la Steaua până mi s-a aplecat. Simţeam nevoia unei noi provocări!”

Patronul Stelei a povestit că ideea i-a venit de dimineaţă în timp ce-l concedia pe proaspăt angajatul Mihai Stoica. “Mă uitam la zdreanţa asta de Meme cum ţipa la mine să-l iert şi mi-a pierit tot cheful. Clar îmi trebuie nişte angajaţi mai aroganţi, să-mi facă plăcere să-i dau afară. Ăştia de la alte echipe sunt mai perverşi, se opun la început, aşa cum îmi place mie”.

Gigi Becali i-a reproşat lui Lucescu jr. că nu joacă în sistemul 4-3-3 şi că nu-l foloseşte pe Herea atacant aşa cum trebuie. “Îşi bate joc de mine, şi mai grav, pe banii lui Copos, care ştiţi cât e de zgârcit. Cu o hahaleră ca ăsta n-am ce discuta”. Spre seară patronul Stelei l-a dat afară şi pe Mulţescu de la Astra şi a mărturisit că acum visul său e să dea afară antrenori din străinătate. “Simt că mă apropii de finalul carierei şi aş vrea să dau afară şi oameni de la o echipă de prin Europa. Cea mai mare provocare pentru mine ar fi să-l dau afară pe Mourinho. Oricum, mi-ar plăcea să mi se organizeze o demisie de retragere, în care să dau afară toţi antrenorii din Liga 1”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 martie 2012 16:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult