Gigi Becali l-a legat pe Luțu la poartă, să păzească zidul de vandali

Ionuț Luțu se dovedește a fi încă o dată omul bun la toate pentru Gigi Becali. Patronul FBSC l-a legat pe argatul său de poarta palatului său din centrul Bucureștiului, ca să păzească zidul de alți eventuali vandali care ar vrea să scrie mesaje îndreptate împotriva lui Gigi Becali.

„Știu că e cam rece în perioada asta, mai ales noaptea, dar i-am pus lui Luțu și o cușcă din lemn unde să se adăpostească, nu e ca și cum l-aș fi lăsat pe-afară, în frig“, a explicat Gigi Baceli. „Și i-am spus că nu trebuie să sară el la vandali, ci doar să latre tare, cât să audă cei de la firma de pază. Pe ei îi țin în casă și nu au cum să vadă când vine cineva să scrie prostii pe zidul meu.“

Ionuț Luțu nu e deranjat de ceea ce l-a pus patronul FCBS să facă, dar recunoaște că era loc de mai bine. „Că stau în fața zidului nu e o problemă, până la urmă e o meserie onestă să stai de pază. Aș fi preferat, însă, să mă lase pe mine să-mi aleg mâncarea. Nu că nu-mi plac crănțănelele de la Chappi, dar parcă o ceafă de porc sau niște mici ar intra mai bine“, a spus fostul fotbalist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 noiembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: gigi becali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult