Ca om credincios și cu frică de Dumnezeu, patronul FCSB a depus ieri noapte toate eforturile să se spânzure, așa cum promisese dacă Dinamo le ia vreun punct în campionat. Din păcate, acesta nu a putut face gestul, că-și tăiase capul cu câteva luni înainte, când promisese că face gestul ăsta dacă pierde cu Guimaraes.

becali_fara_cap.jpg

Chiar și apropiații au sărit să-l ajute pe Gigi Becali, Alexandru Tudor ducându-se la el cu apă sfințită și încercând să-i lipească capul la loc, așa cum știa el din Harap Alb și Biblie. Luțu a stat la picioarele patronului și i le-a uns cu mir.

Lipsa de cap a lui Becali explică, dealtfel, și poziția tot mai proastă din clasament. Actualul antrenor nu prea se pricepe la fotbal, n-are experiență, pe când Gigi a antrenat echipa vreo 20 de ani, cu rezultate notabile. Acum, că nu are capul pe umeri, nu-i mai vin ideile alea bune, de jucat pe contre și cu pase multe. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 17.02.2020 13:13 Sport

National Cinematografic