Ca om credincios și cu frică de Dumnezeu, patronul FCSB a depus ieri noapte toate eforturile să se spânzure, așa cum promisese dacă Dinamo le ia vreun punct în campionat. Din păcate, acesta nu a putut face gestul, că-și tăiase capul cu câteva luni înainte, când promisese că face gestul ăsta dacă pierde cu Guimaraes.

becali_fara_cap.jpg

Chiar și apropiații au sărit să-l ajute pe Gigi Becali, Alexandru Tudor ducându-se la el cu apă sfințită și încercând să-i lipească capul la loc, așa cum știa el din Harap Alb și Biblie. Luțu a stat la picioarele patronului și i le-a uns cu mir.

Lipsa de cap a lui Becali explică, dealtfel, și poziția tot mai proastă din clasament. Actualul antrenor nu prea se pricepe la fotbal, n-are experiență, pe când Gigi a antrenat echipa vreo 20 de ani, cu rezultate notabile. Acum, că nu are capul pe umeri, nu-i mai vin ideile alea bune, de jucat pe contre și cu pase multe. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 17.02.2020 16:13 Sport

National Cinematografic