Gigi Becali oferă recompensă 5 jucători FCSB pentru cele 3 oi furate

Durere mare pentru patronul FCSB, căruia niște hoți i-au furat 3 oi. Gigi Becali a anunțat că e decis să le recupereze cu orice preț și oferă recompensă 5 jucători FCSB, inclusiv pe Ianis Stoica și Florinel Coman. Din păcate hoții au refuzat oferta inițială, cerându-l pe portarul Răzvan Ducan în locul lui Andrei Vlad, și pe fundașul Ionuț Panțîru în locul lui Dawa.

”Haideți, nea Gigi, noi promitem să vă dăm înapoi oile intacte, nici măcar nu le tundem, și matale vrei să ne dai toate ciurucurile echipei? Pe bune?”, ar fi declarat unul din hoți. Se spune că în momentul schimbului hoții ar fi făcut un scandal imens după ce ar fi găsit un jucător de la Rapid printre fecesebiștii promiși, așa că inițial schimbul a picat.

După ce a acceptat că doar cei mai buni 5 jucători ai lui fac cât trei oi, Becali i-a băgat în portbagaj și a făcut schimbul în parcarea subterană a unui mall. Nu se știe ce se va întâmpla cu jucătorii fecesebiști, însă unele surse anonime din gospodăria lui Becali susțin că cel mai probabil vor fi tratați bine li nu vor fi vânduți atât de des, ca niște vite, cum se întâmplă la Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
8 noiembrie 2022 09:02
Citește mai mult despre: Becali oaie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult