Gigi Becali: „Până la vară voi aduce un alt Dumnezeu, că Ăsta m-a dezamăgit!”

Gigi Becali a fost extrem de nervos după ce Steaua a pierdut împotriva olandezilor de la Twente. În opinia patronului stelist, principala vină pentru eşec nu o poartă Tătăruşanu sau Dănănae, cum eronat au scris câteva ziare, ci însuşi Dumnezeu.

„Gata, m-am săturat!”, a răbufnit Becali. „Meciul ăsta a fost pierdut pe mâna lui Dumnezeu, care a fost ca şi inexistent pe teren. Păi eu de aia am ajutat sinistraţii din Vrancea? Nu ca să mă ajute Dumnezeu în meciul cu Twente? Iar El nimic! Am fost tratat ca ultimul prost. Păi eu sunt Gigi Becali, nu-i permit nimănui să se poarte aşa cu mine”.

Încă de azi, Dumnezeu a fost trecut de Becali  pe lista de transferuri: „Îl dau la prima ofertă, nu mă interesează suma, vreau doar să scap de El. Am vorbit deja cu Argăseală, a zis că ştie el nişte divinităţi libere de contract, care ar fi dispuse să dea probe de joc la Steaua. Aş prefera o divinitate braziliană, că eu vreau spectacol la Steaua, ori astea din Brazilia sunt mai tehnice. Numai să nu fie mici, cum a fost Elton”, a adăugat Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 februarie 2012 15:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult