Gigi Becali scoate un audiobook cu tot ce n-a apucat să spuna la TV din cauza campaniei electorale

Veşti bune pentru toţi cei care regretă faptul că Gigi Becali nu are voie să apară la TV pe perioada campaniei electorale! În realitate, patronul singurei echipe de fotbal antrenată prin telefon a vorbit la televiziuni exact ca până în campania electorală, doar că nu a fost difuzat în direct. Totul a fost înregistrat, iar acum Becali se pregăteşte să lanseze un audiobook cu absolut toate comentariile pe care le-a avut în ultima perioadă.

Din informaţiile noastre, audiobook-ul va avea trei mari secţiuni: înjurături şi jigniri, intervenţii religioase şi schimbarea antrenorului în direct la TV. Interesul televiziunilor pentru acest audiobook este maxim, mai multe dintre ele anunţând că sunt dispuse să achite sume colosale pentru a beneficia de exclusivitate pentru vorbele lui Gigi Becali.

Audiobookul a fost pregătit în cele mai mici detalii. De exemplu, Gigi Becali a urmat timp de două săptămâni cursuri intensive de limba germană, ca să înveţe să-i pronunţe corect numele lui Reghecampf, în caz că vrea să-i dea vreun sfat sau să-l demită.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 iunie 2012 05:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult