Gigi Becali şi-a obligat jucătorii să-şi facă tatuaje cu Iisus sau Maica Domnului

După meciul Stelei cu Astra, unul din cei mai lăudaţi jucători de către Gigi Becali a fost Cristi Tănase. „A fost magnific, extraterestru”, a spus Becali despre el la sfârşitul partidei. Între timp, Becali spune că a găsit şi explicaţia jocului bun făcut de mijlocaşul stelist: tatuajul cu Iisus pe care tocmai şi l-a făcut pe mâna dreaptă.

„Tănase n-are minte multă, deci meciul bun făcut de el trebuie să fie din cauza Divinităţii. Portretele cu Iisus şi Maica Domnului pe care le are pe braţ l-au făcut fotbalist. Când Dumnezeu sau Fiul Lui joacă pentru Steaua, nimic nu ne stă în cale”, a explicat Becali.

Convins că şi ceilalţi jucători stelişti pot ajunge la valoarea lui Tănase, Becali a făcut o programare pentru toată echipa la un salon de tatuaje. „Nu pot pune jucătorii să intre cu icoana în mână pe teren, că nu mă lasă regulamentele. În schimb, un tatuaj religios nu are de ce să fie interzis. Cine nu-şi face tatuaj religios cu Dumnezeu, Iisus sau Maica Domnului nu va mai fi niciodată titular la Steaua”, a decretat patronul stelist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 martie 2012 08:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult