Gigi Becali, tranșant: „Cum să bați Kosovo dacă Iedi nu-mi răspunde la telefon tot meciu’?!”

Răsunătorul semisucces chinuit repurtat de Națională în mocirla kosovară a stârnit reacții diverse. Ca de-obicei, cel mai antrenor dintre patroni e și cel mai vehement. Gigi Becali e nemulțumit că selecționerul nu i-a răspuns la telefon, deși pe parcursul meciului l-a apelat permanent ca să-i spună concret ce nu merge și unde să schimbe pentru a obține victoria.

„Păi io dân milă l-am sunat să-i zic, tot meciu’ l-am sunat, mă-nțelegi? Că-l cunosc pe tac-su de-o viață, am pupat aceleași icoane, am înălțat aceleași imnuri de slavă. Da’ Iedi ce face? – păcatu’ trufiei, vez’-Doamne el nu răspunde la presiuni de sus. Nu, tată, nu era presiune, era omenie”. Patronul echipei din comuna Berceni se plânge că a încercat diverse metode, toate sortite eșecului: „I-am dat și mesaj, zic – să mă sune cu taxă inversă, poate n-are băiatu’ credit. I-aș fi trimis și porumbel cu bilet, da’ ăștia noaptea nu zboară. Nu-l aveam decât pe Luțu, și-ăsta-i mai mult mingicar, nu vitezist, un Bănel era bun să bage gonetă până la Praștia… Prașila… cum îi zice la unde-au jucat.”

Pe lângă lipsa de docilitate a selecționerului, Becali acuză și proasta pregătire a meciului. „Știi de mult că joci cu Kosovo și nu dai tu în presă cu niște zile înainte că te interesează să-l transferi pe-ăla, pe-ăl’lalt? Să vezi cum nu mai punea osu’ dacă ziceai «Murichi, Rașica, pac-pac, din toamnă la România! Și Voivoda, ăsta-i bun, că are nume de domnitor». Plus că dacă vezi că nu dai gol, de ce nu-l bagi pe Companio? …cum adică nu era selecționat?! Păi vezi, tată, cât fotbal știe Iedi? Cu Elveția să facă bine să răspundă la telefon, că nu degeaba a câștigat Becali 7 vicecampionate în ultimii 8 ani!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
19 iunie 2023 16:17
Citește mai mult despre: gigi becali Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult