Gigi explică de ce a vrut să fugă din ţară: “M-a afectat înfrângerea cu Viitorul”

Curajosul războinic din Ghencea a declarat procurorilor care l-au chemat ieri noaptea la audieri că nu a încercat să fugă din ţară pentru că-i pişat pe el de frica puşcăriei ci din motive fotbalistice: “Când am văzut ce blat ordinar a făcut Steaua cu Viitorul Constanţa am zis că mi-e ruşine să trăiesc într-o astfel de ţară”, a declarat inculpatul din Pipera.

Echipa patronată de Gigi Becali a pierdut eroic duminică seara în faţa temutului adversar Viitorul Constanţa, o echipă net superioară din toate punctele de vedere, a titrat, ieri seara, site-ul oficial al Stelei. Cu toate acestea, patronul, cunoscut pentru excesele sale, a declarat că o echipă ca Steaua nu pierde niciodată şi sigur a fost un blat acolo, fără ştirea lui. “Probabil s-a înţeles Gică Hagi cu Argăseală sau MM, ştiu că sunt în relaţii foarte bune!”, a declarat Gigi.

Pe de altă parte, mai mulţi microbişti s-au adunat astăzi în faţa Parchetului General, protestând împotriva deciziei de reţinere a lui Gigi Becali. “Aşteptăm momentul ăsta de 10 ani. Dacă-l bagă la puşcărie nu se rezolvă problema, tot vor fi 5 ştiri pe zi despre el. Ce, când l-au băgat pe Năstase la puşcărie s-a oprit lumea din pupat în cur?”, a explicat un suporter.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 mai 2013 10:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult