Giovani Becali are gusturi fine la bărbaţi

Giovani Becali are propria explicaţie pentru locul şase ocupat de Dinamo. Cornel Ţălnar nu este destul de chipeş, de înalt, de parfumat şi de bine îmbrăcat. Probabil că o are şi prea mică, iar asta se vede la antrenamente. Adevărul e că în fotbalul de azi nu mai au căutare antrenorii scunzi. Poate că pe vremea lui Maradona mai mergea să foloseşti un antrenor de 1,60, dar se juca alt fotbal atunci.

Acum contează foarte mult gabaritul antrenorului, nu orice sărăcie de om poate să fugărească tuşierii atunci când ridică fanionul aiurea.

Oricum, declaraţia asta te face să te întrebi cât de masculini mai sunt oamenii din fotbalul românesc. Nu ştiu cum să spun, dar dacă întrebi o femeie cum ar vrea să fie bărbatul ei, nu cred că ar avea aceleaşi pretenţii. Femeia aia o să-şi dorească un bărbat inteligent, un tip care a văzut multe la viaţa lui, care a trăit nişte lucruri, eventual cu nişte performanţe la activ. Becali nu vede atât de departe. Ce Mourinho, ce Lucescu? Marea lui dorinţă e ca antrenorul lui Dinamo să-şi dea părul cu briantină.

Vă daţi seama cum se simte Turcu acum, noroc că s-a retras. Dacă e să fie cineva prea scund pentru a ocupa o funcţie la Dinamo – orice funcţie – Turcu e ăla. Se pare că, la o discuţie “ca între fete”, Giovanni Becali le-a spus unor apropiate că-şi doreşte ca finanţator la Dinamo unul frumos şi cu bani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 mai 2010 14:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult